09 nov Vacature Marketing & Communicatie manager (32-40 uur per week)

Millstreet Films produceert commerciële, creatieve en kwalitatieve speelfilms en dramaseries vanuit een hedendaags vrouwelijk perspectief, met sterke vrouwelijke hoofdrolspelers of getalenteerde vrouwelijke filmmakers.

Functieomschrijving & werkzaamheden
De MARKETING & COMMUNICATIE MANAGER is verantwoordelijk voor de positionering van en de marketing en communicatie rond onze producties, vanaf de pre-productie, tijdens de shoot en tot na de release. Hierbij ben je het aanspreekpunt voor  omroepen, distributeurs, internationale salespartners, mediapartners, journalisten en filmmakers betrokken bij onze producties. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie nationaal en internationaal voor Millstreet Films algemeen en je geeft richting aan de publiciteits, marketing en social campagnes voor onze producties.

Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste filmliefhebber met een commercieel talent. Zelfstandig, proactief, oplossingsgericht, signalerend, strategisch en communicatief sterk, commercieel, creatief, stressbestendig, kritisch en assertief zijn kernwaarden die jou drijven.

Enkele jaren PR ervaring in de film en/of televisiebranche en een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal zijn vereisten.

Wij bieden jou een goed salaris, afhankelijk van ervaring en kennis. Ons kantoor zit aan de Amsterdamse grachten, waar je deel uit zal maken van een toegewijd en hecht team.

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovenstaande? Mail dan naar info@millstreetfilms.nl