08 dec Janne Schra zingt ‘Don’t dream it’s over’ voor Soof 2⁩

Voor de titelsong van SOOF 2 heeft Janne Schra een nieuwe versie opgenomen van het wereldberoemde Don’t Dream it’s Over van Crowded House. Het nummer is te horen in het begin van de film. In de bijbehorende videoclip is een speciale rol weggelegd voor de sterrencast uit de film.

Esmé Lammers, regisseur van SOOF 2, over de titelsong: “Don’t Dream It’s Over past perfect bij het onderwerp van Soof 2. Het is te horen in het begin van de film wanneer Soof en Kasper net besloten hebben om uit elkaar te gaan. De versie van Janne is verdrietig maar straalt tegelijkertijd kracht uit. Het geeft daardoor heel mooi aan hoe Soof zich op dat moment voelt.”

Download hier het nummer: https://we.tl/LxEOiZmXAf

Eerder tekende JayH met Jodge Me Niet voor het themanummer van de film, waar de acteurs in verschillende scènes op dansen. De choreografie daarvoor werd door Dan Karaty verzorgd, die in SOOF 2 weer te zien is als Jim Cole.

Over SOOF 2
Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing lijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

Het scenario van SOOF 2 werd geschreven door Marjolein Beumer en de regie was in handen van Esmé Lammers.

De film is geproduceerd door KeyFilm producenten en Millstreet Films in samenwerking met RTL Nederland en is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, Netherlands Film Production Incentive en het Abraham Tuschinski Fonds.

SOOF 2 is vanaf vandaag te zien in de bioscoop.