Over Millstreet

Millstreet Films produceert commerciële, creatieve en kwalitatieve speelfilms en TV series. De opbouw van langdurige relaties met makers en oog voor talentontwikkeling spelen hierbij een belangrijke rol.

Het bedrijf is in 2010 opgericht door producent Rachel van Bommel en produceerde sindsdien verschillende bioscoophits als Loft (2010), Gooische Vrouwen (2011), Soof (2013) en Rendez-Vous (2015). De Held (2016), naar het boek van Jessica Durlacher, was de openingsfilm van het Nederlands Film Festival. Soof 2 ging december 2016 in release en was de meest succesvolle Nederlandse film van dat jaar.

In 2014 produceerde Millstreet Films haar eerste dramaserie Nieuwe Buren, welke hoge kijkcijfers behaalde op RTL 4 en ook internationaal succesvol is. Inmiddels zijn alle vier de seizoenen te zien op Videoland.

Na twee bioscoophits is ‘Soof’ teruggekeerd in haar eigen serie, waarvan beide seizoenen in Nederland werden uitgezonden op RTL 4 en te zien zijn op Videoland. In 2018 produceerde Millstreet Films de veelbesproken serie ANNE+. Na de première op het Nederlands Film Festival werd de serie genomineerd voor een Prix Europa en geselecteerd voor diverse festivals wereldwijd, waaronder het toonaangevende Tribeca Film Festival in New York, Series Mania en Outfest LA.

De speelfilms Singel 39 en Baantjer het Begin waren in het voorjaar van 2019 in de bioscoop te zien. Baantjer het Begin werd op het Nederlands Film festival bekroond met een Gouden Kalf voor Beste Production Design. De aansluitende, gelijknamige serie is recentelijk uitgezonden op RTL 4 in Nederland.

Komend jaar verschijnt het tweede seizoen van ANNE+ op NPO 3 en is de derde SOOF film in de maak.

Ons team

RACHEL
VAN BOMMEL

Producent

SUZAN
DE SWAAN

Producent Nieuw Talent

BIM
VRIESENDORP

PA Rachel van Bommel

ALOYS
VET

Finance Manager

LAURA
PALTHE

Publiciteit & Communicatie

BRENDA
VAN NOORT

Juriste

NAFIESA
RASOELBAKS

Creative

EVA
RONGEN

Marketing & Partnerships

DIEDE
ZILLINGER MOLENAAR

Post Productie Supervisor

KARIN
FAIJDHERBE

Administratief & Financiën

Bekijk onze producties

Producties