Over Millstreet

Millstreet Films is een ambitieuze film- en dramaproducent met oog voor kwaliteit en focus op de doelgroepen van haar producties.

Millstreet Films ontwikkelt en produceert hoogwaardige films en dramaseries vanuit een hedendaags vrouwelijk perspectief voor een breed publiek, met een sterke vrouwelijke hoofdrol of vrouwelijke filmmakers. Onze producties bereiken publiek in nationale en internationale markten.

Het bedrijf is in 2010 opgericht door producent Rachel van Bommel en produceerde sindsdien verschillende bioscoop hits als Singel 39 (2019), Baantjer het Begin, Soof (I, II en binnenkort III), Loft (2010), Gooische Vrouwen (2011), Rendez-Vous (2015) en Alles op Tafel (2021).

Daarnaast produceert Millstreet Films succesvolle dramaseries zoals Nieuwe Buren (seizoen 1 t/m 4), Soof de serie en de geprezen dramaserie en daaropvolgende speelfilm ANNE+, die ook internationaal goed presteren.

Millstreet Films focust ook op nieuw talent. Met short form series als ANNE+, Gappies, Edelfigurant en korte films als Kippenkracht, Kutleven, De Dansende Man en Gutmensch bouwt Millstreet Films aan een lange termijn samenwerking met talentvolle filmmakers.

Ons team

RACHEL
VAN BOMMEL

Producent

BIM
VRIESENDORP

PA Rachel van Bommel

LAURA
PALTHE

Director International

IVO
SIEBUM

Junior Producent

MAAIKE
MEEUWSEN

Legal

SOFIE
VLASVELD

Postproductie Supervisor

KIKI
WESSELINK

Marketing & Communicatie

CATELIJN
BOSCH

Financial Director

SHEKHAR
KEWALBANSING

Controller

Bekijk onze producties

Producties