Over Millstreet

Millstreet Films produceert commerciële, creatieve en kwalitatieve films en TV series. De opbouw van langdurige relaties met de schrijvers en regisseurs speelt hierbij een belangrijke rol.

Het bedrijf is in 2010 opgericht door Rachel van Bommel en produceerde sindsdien bioscoophits als Loft (2010), Gooische Vrouwen (2011), Soof (2013) en Rendez-Vous (2015). De Held (2016), naar het boek van Jessica Durlacher, was de openingsfilm van het Nederlands Film Festival. Soof 2 ging december 2016 in release en was de meest succesvolle Nederlandse film van dat jaar.

In 2014 produceerde Millstreet Films haar eerste dramaserie Nieuwe Buren, die hoge kijkcijfers behaalde op RTL 4 en ook internationaal succesvol is. Inmiddels is seizoen 4 van de serie in post-productie. Na twee bioscoophits is ‘Soof’ terug in haar eigen serie. Soof: seizoen 2 is te zien op Videoland en wordt uitgezonden op RTL4. Afgelopen jaar werd ook de veelbesproken serie Anne+ geproduceerd en uitgezonden.

De nieuwe bioscoopfilms Singel 39 en Baantjer het Begin waren afgelopen voorjaar in de bioscoop te zien. De aansluitende serie Baantjer het Begin verschijnt in januari op tv. SOOF 3 en een tweede seizoen van ANNE+ zijn in de maak.

Ons team

RACHEL
VAN BOMMEL

Producent

SUZAN
DE SWAAN

Producent Nieuw Talent

BIM
VRIESENDORP

PA Rachel van Bommel

ALOYS
VET

Finance Manager

LAURA
PALTHE

Publiciteit & Communicatie

BRENDA
VAN NOORT

Juriste

NAFIESA
RASOELBAKS

Creative

EVA
RONGEN

Marketing & Partnerships

DIEDE
ZILLINGER MOLENAAR

Post Productie Supervisor

KARIN
FAIJDHERBE

Administratief & Financiën

Bekijk onze producties

Producties