16 mrt Anna Drijver en Benja Bruijning nieuw acteurskoppel in vierde seizoen Nieuwe Buren

De Videolandserie Nieuwe Buren krijgt een vierde seizoen waarin het koppel Anna Drijver en Benja Bruijning hun entree maken. Dat maakte het tweetal vanavond bekend in RTL Late Night. Het vervolg van de spannende serie zal zich niet alleen in Almere, maar ook in het buitenland afspelen. Seizoen drie is nu te zien bij Videoland, evenals de twee voorgaande seizoenen.

Het stel speelt de rollen van Olivier en Victoria, een stel levensgenieters, die aan elkaar gewaagd zijn. Ze kennen elkaar al sinds hun tienerjaren, waarin ze samen opgegroeide in een weeshuis. Olivier is een introverte man, met het hart op de juiste plek. Victoria is een spontane, open vrouw met een zeer manipulatieve kant. Ze weet wat ze wil en krijgt dat ook altijd. Zeker van Olivier.

In de reeks Nieuwe Buren spelen meerdere koppels in het echte leven: Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans zijn in alle seizoenen te zien, Thijs Römer en Katja Schuurman speelden in seizoen één en Fedja van Huêt en Karina Smulders namen het stokje van hen over in het daaropvolgende seizoen. In Nieuwe Buren 3, dat sinds 2 maart op Videoland beschikbaar is, kwamen Abbey Hoes en Tobias Kersloot naar de Zonnewijk. De oplettende kijker kan Benja al in de laatste aflevering van dit seizoen spotten.

Welke acteurs terugkomen en wie er verder in de komende reeks gaan spelen, wordt later bekendgemaakt.

De opnames voor Nieuwe Buren 4 gaan dit voorjaar van start. De Videolandserie wordt geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films. De regie zal komend seizoen in handen zijn van Bobby Boermans, Jelle de Jonge en Mark de Cloe. De verhaallijnen zijn geschreven door Oscar van Woensel en Dorien Goertzen die ook de scenario’s schrijven samen met Karin van der Meer, Judith Goudsmit en Inge Hardeman. Het eerste seizoen van Nieuwe Buren is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Saskia Noort. Het vervolg van de serie zijn originele verhalen (seizoen 2 & 3 door Karin van der Meer).

In 2019 is het vierde seizoen exclusief bij Videoland te zien. Alle voorgaande seizoenen zijn ook beschikbaar op het platform.