21 feb ANNE+ terug met videoclip ‘Figure Out’

Vandaag is de videoclip gelanceerd van de titelsong van de spraakmakende serie ANNE+. De videoclip van het nummer ‘Figure Out’ – geschreven door componist Tess van der Velde – is net als ANNE+ geregisseerd door Valerie Bisscheroux. Door de vele enthousiaste reacties van kijkers is besloten een volwaardig nummer met bijbehorende videoclip te maken. In de clip zien we het hoofdpersonage Anne (Hanna van Vliet) terug, net als beelden uit de serie. Bekijk de videoclip hier.

Over ANNE+
Afgelopen jaar verscheen de nieuwe, frisse serie ANNE+ met Hanna van Vliet in de hoofdrol. De short form serie kreeg veel media aandacht en is uitgegroeid tot een kwalitatieve dramaserie met een wereldpremière tijdens tv-series festival Series Mania en een landelijke première op het Nederlands Filmfestival. De zes afleveringen werden vervolgens op tv uitgezonden en zijn nog steeds online te zien op het YouTube kanaal van ANNE+ en NPO3.nl.

ANNE+ vertelt het verhaal van de lesbische twintiger Anne, die in Amsterdam woont en studeert. In elke aflevering staat een andere liefdesrelatie van Anne centraal. We volgen haar ontwikkeling gedurende vier jaar, kijken mee met haar turbulente liefdesleven, leren haar vrienden kennen en ontdekken hoe verschillende relaties haar hebben gevormd tot de persoon die ze nu is.

Naast actrice Hanna van Vliet zijn o.a. te zien: Eline van Gils (+‘Lily’), Sharai Rodrigues (+’Janna’), Djamila Landbrug (+’Sofie’), Kirsten Mulder (+’Esther’) en Jouman Fattal (+’Sara’). ANNE+ is geproduceerd door Millstreet Films in samenwerking met de ANNE+ Stichting, 3LAB en BNNVARA. Het scenario is geschreven door Maud Wiemeijer en Valerie Bisscheroux heeft de serie geregisseerd.