11 okt Bioscooppremière voor serie Soof: Een Nieuw Begin

Nieuwe serie op het grote doek te bewonderen tijdens de speciale VIP Night op 15 november

De nieuwe Videolandserie Soof: Een Nieuw Begin krijgt op 15 november een grote publiekspremière in meerdere bioscopen door het hele land. De eerste twee afleveringen zijn die avond bij bioscoopketen Kinepolis op het grote doek te zien tijdens speciale Soof VIP Night Premièrevoorstellingen. De kaartverkoop start vandaag.

De serie is vanaf 24 november in één keer te zien bij Videoland. Op basis van de eerste zeer positieve reacties is al bekendgemaakt dat Soof: Een Nieuw Begin een tweede seizoen krijgt.

Kaarten voor de ‘VIP Night Soof: Een Nieuw Begin’ zijn te bestellen via Kinepolis.nl.

Soof: Een Nieuw Begin gaat verder waar Soof 2 is geëindigd maar kan ook los van de speelfilms gevolgd worden. Soof heeft ineens tijdelijk haar ex Kasper bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van living divorced together levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen…

Cast 
Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn zijn na de films ook in de serie te zien. Roos Dickmann vervangt Lobke de Boer als Soofs tienerdochter Sacha. Nieuw aan de cast toegevoegd zijn Elise Schaap, Barbara Sloesen, Gustav Borreman en Peter Vandemeulebroecke.

Productie, regie en scenario
Soof: Een Nieuw Begin is net als de films ontwikkeld en geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films en Hanneke Niens & Hans de Wolf van KeyFilm. De serie is, naar een verhaal van Marjolein Beumer (Soof 1 & 2), geschreven door Anna Pauwels, Edward Stelder, Luuk van Bemmelen en Nienke Römer. De regie is in handen van Anne de Clercq, Pieter van Rijn en Frank Krom.