30 aug Cast feelgood film SINGEL 39 compleet!

Eva van de Wijdeven en Loes Haverkort zijn toegevoegd aan de cast van de feelgood film SINGEL 39. Ook Gerard Cox, Steyn de Leeuwe en de Fransman Fabrice Deville hebben een rol bemachtigd. Eerder werd bekend dat Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra de hoofdrollen spelen in de nieuwe bioscoopfilm die volgend voorjaar te zien is. De opnames zijn afgelopen week van start gegaan.

 SINGEL 39 is een origineel verhaal met actuele thema’s. Lies Visschedijk speelt Mo – kort voor Monique – die slechts één focus in haar leven heeft: haar medische carrière als hartchirurg. Maar wanneer de extraverte Max (Waldemar Torenstra) naast haar komt wonen, ontstaat er een bijzondere vriendschap die Mo doet inzien dat er meer in het leven is dan alleen haar carrière.

Eva speelt de rol van Sam, de zus van Monique met wie ze een hechte band heeft. Gerard Cox speelt de vader van de twee dames en Steyn de Leeuwe is te zien als jongere broer Diederik. Loes Haverkort speelt Marleen, een vrouw met  – net als Max – een grote kinderwens. Beiden zijn single en op zoek naar een co-ouder. Franse acteur Fabrice Deville is naar Nederland afgereisd voor zijn rol als Jean Jacques, een collega chirurg die een affaire heeft met Monique.

Het scenario van SINGEL 39 is geschreven door Eddy Terstall (Simon) naar een verhaal van Marnie Blok (De Gelukkige Huisvrouw). De regie is in handen van Frank Krom (Soof de Serie, Het Schaep met de vijf poten). De film wordt geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films, in co-productie met AVROTROS. De film is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive, CoBO en EuroGroei Films B.V.

Dutch FilmWorks brengt SINGEL 39 voorjaar 2019 uit in de bioscoop.