21 mrt Cast serie ‘Soof: Een Nieuw Begin’ bekend

De opnames van de gloednieuwe serie ‘Soof: Een Nieuw Begin’, die in opdracht van RTL en Videoland wordt geproduceerd, zijn deze week van start gegaan. Naast onder meer Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty en Anneke Blok, die we kennen van de succesvolle Soof-films, maken onder anderen ook Elise Schaap en Barbara Sloesen deel uit van de cast van de serie die begint waar ‘Soof 2’ eindigde.

‘Soof: Een Nieuw Begin’
Kasper en Soof zijn gescheiden. Als Kaspers eigen ‘mancave’ onbewoonbaar wordt verklaard, trekt hij tijdelijk in op zolder bij Soof en de kinderen. Dit lijkt in eerste instantie best prettig. Niet alleen voor de kinderen, maar ook Soof ziet wel voordelen in weer een man in huis. Op die manier heeft ze ook meer tijd om zich op haar restaurant te richten. Natuurlijk blijkt al snel dat deze situatie van living divorced together toch leidt tot een hoop gedoe en misverstanden. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen…

Cast
Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn keren in ‘Soof: Een Nieuw Begin’ terug in hun rollen uit de films. Roos Dickmann vervangt Lobke de Boer als Soofs tienerdochter Sacha.

Elise Schaap (Josine, de bouwkundige die helpt bij het splitsen van het huis) en Barbara Sloesen (Joy, de nieuwe keukenhulp) zijn toegevoegd aan de cast. Evenals Gustav Borreman (Mick, de overbuurman met een nieuwe conceptstore en een klik met Soof) en Peter Vandemeulebroecke (Didier, een charmante vlogger en influencer).

Productie, regie en scenario
‘Soof: Een Nieuw Begin’ wordt net als de films geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films en Hanneke Niens & Hans de Wolf van KeyFilm. De serie is ontwikkeld naar een verhaal van Marjolein Beumer (Soof 1 & 2). De scenario’s zijn geschreven door Anna Pauwels, Edward Stelder, Luuk van Bemmelen en Nienke Römer. De regie is in handen van Anne de Clercq, Pieter van Rijn en Frank Krom.