18 mei Frank Lammers, Sanne Langelaar en Rico Verhoeven te zien in nieuwe film

De film Groeten van Gerri met Frank Lammers in de hoofdrol krijgt een vervolg. De opnames van deel twee, Herrie in Huize Gerri, zijn onlangs gestart. Sanne Langelaar, Fedja van Huêt en Kees Boot keren terug in deze film. De cast wordt aangevuld met nieuwe rollen voor Rico Verhoeven, Joost Prinsen en Giorgio Sanches. Het vervolg op de succesvolle komedie is vanaf 8 juli te zien op Pathé Thuis.

In Groeten van Gerri (2020) ging scheikundeleraar Gerri van Vlokhoven viraal toen hij tijdens zijn online les per ongeluk vergat dat hij geen broek aanhad en in zijn niet-zo-witte ondergoed in beeld kwam. Terwijl heel Nederland thuis zat vanwege het coronavirus, steeg het succes van de video Gerri naar zijn hoofd en ontmoette hij Anneke. Groeten van Gerri was een van de eerste Nederlandse films die tijdens de lockdown werd gemaakt. Nu Nederland, een jaar later, nog steeds aan huis gekluisterd is, besloot Lammers een deel twee te maken.

Over Herrie in Huize Gerri
Gerri en de inmiddels zwangere Anneke hebben hun flat in Eindhoven verkocht en wonen tijdelijk op een bungalowpark. Wanneer Gerri zijn oud-leerling Lenny tegenkomt, brengt deze hem op het idee om een realityprogramma te maken over hun leven. Zo kunnen ze makkelijk geld verdienen om hun droomhuis te kopen. Als Gerri corona krijgt en in de bungalow in quarantaine moet, leveren hij en de zwangere Anneke niet echt spectaculaire televisie op. Regisseur Reggi (Rico Verhoeven) besluit zich in de situatie te mengen om het programma te redden. Zijn invloed legt een bom onder de relatie van Gerri en Anneke, die al onder hoogspanning stond nu de bevalling zich aandient.

Het scenario is wederom geschreven door Michiel Stroink naar een idee van Frank Lammers, die de film ook regisseert. De film wordt geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films. Herrie in Huize Gerri is vanaf 8 juli exclusief te zien bij Pathé Thuis.