13 apr Gratis tweede bioscoopkaartje BAANTJER HET BEGIN voor politiemedewerkers in vier Amsterdamse filmtheaters

Op vertoon van hun politie-identificatie mogen medewerkers van de politie gratis hun partner meenemen naar de film BAANTJER HET BEGIN. 
In de film BAANTJER HET BEGIN staan Nederlands’ bekendste rechercheur De Cock en zijn partner Tonnie Montijn centraal.
Vier Amsterdamse filmtheaters De Filmhallen, Studio/K, FC Hyena en Het Ketelhuis grijpen de release van de film aan om de hardwerkende politiemedewerkers in het zonnetje te zetten. 

In BAANTJER HET BEGIN wordt rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) in de roerige jaren ‘80 gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn (Tygo Gernandt) stuit De Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van Prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.
In de film van regisseur Arne Toonen zijn verdere rollen weggelegd voor  o.a. Lisa Smit, Ryanne van Dorst, Robert de Hoog, Jelka van Houten, Fedja van Huêt, Ruben van der Meer en Horace Cohen.

Op vertoon van hun politie-identificatie bij de kassa van De Filmhallen, FC Hyena, Het Ketelhuis en Studio/K ontvangen politiemedewerkers een tweede gratis bioscoopkaartje voor BAANTJER HET BEGIN. De korting geldt vanaf 18 april gedurende de hele release in de deelnemende bioscopen.

BAANTJER HET BEGIN is gebaseerd op de werken van A.C. Baantjer, uitgegeven door De Fontein. Van de Baantjer-boeken zijn zeven miljoen exemplaren verkocht.