09 okt Linda de Mol, Peter Paul Muller, Lies Visschedijk, Ramsey Nasr, Eva Crutzen, Waldemar Torenstra en Diederik Ebbinge in Alles Op Tafel

Linda de Mol en Lies Visschedijk kondigden zojuist in De Vooravond de nieuwe Nederlandse film Alles Op Tafel aan. Linda de Mol gaat opnieuw samen met Peter Paul Muller een stel spelen. Eerder deden ze dit in de succesvolle Gooische Vrouwen-reeks. Tijdens een diner met vrienden bij hen thuis, spelen ze een spel waarbij alle binnenkomende berichten op ieders telefoon met elkaar gedeeld moeten worden. De avond loopt anders dan gepland. De vriendengroep wordt compleet gemaakt door Lies Visschedijk, Ramsey Nasr, Eva Crutzen, Waldemar Torenstra en Diederik Ebbinge. De regie is in handen van Will Koopman (April, May en JuneGooische Vrouwen)Alles op Tafel is een remake van de geprezen Italiaanse film Perfetti Sconosciuti. Het Nederlandse scenario is bewerkt door Frank Houtappels (Gooische VrouwenApril, May en June).  De opnames van Alles Op Tafel gaan half oktober van start. De film wordt geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet films en Independent Films brengt de film op 30 september 2021 uit in de bioscoop.

Over de film:
Zeven goede vrienden komen samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk?

Millstreet Films ontwikkelt en produceert hoogwaardige films en dramaseries vanuit een hedendaags vrouwelijk perspectief voor een breed publiek, met een sterke vrouwelijke hoofdrol of vrouwelijke filmmakers en focust ook op nieuw of jong talent. Millstreet Films is bekend van o.a. Anne+, de Soof-films en series, Baantjer het Begin en Nieuwe Buren.

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als Gooische Vrouwen, Soof, April, May en June, Paddington, John Wick 3, The Hunger Games-reeks, Elle en La La Land is Independent Films de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.