27 sep ORANGE IS THE NEW BLACK STER LAURA GÓMEZ IN ANNE+ SEIZOEN 2

Actrice Laura Gómez, bekend als Blanca Flores uit de populaire Netflix-serie Orange Is The New Black heeft een rol in het tweede seizoen van dramaserie ANNE+. Gómez vloog vorige week naar Amsterdam voor de opnames die in volle gang zijn. Het nieuwe seizoen van ANNE+ is in het voorjaar te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Het eerste seizoen van ANNE+ gooit internationaal hoge ogen. De serie is genomineerd voor de Prix Europa in de categorie TV Fiction en werd geselecteerd voor diverse festivals, waaronder het toonaangevende Tribeca Film Festival in New York. Hier zag Laura Gómez de eerste twee afleveringen van ANNE+ en was meteen laaiend enthousiast. Ze benaderde de aanwezige makers met het verzoek om een rol te spelen in het nieuwe seizoen.

Laura Gómez: “I was really impressed. It is such a good and fun show. When I heard they were making a season two, I wanted to be a part of it. I said: even if I have to play a tree, count me in!”

ANNE+ seizoen 2

In het tweede seizoen van ANNE+ lijkt het de 24-jarige Anne allemaal mee te zitten: ze heeft een baan bij een creatief bureau, ze date met een leuk meisje, heeft genoeg goede vrienden en woont in een tof huis in Amsterdam. Maar toch is het volwassen leven anders dan ze zich had voorgesteld. Want hoe doe je dat nou, vrienden, werk en relaties balanceren?

In het nieuwe seizoen komen je favoriete personages terug, plus een paar nieuwe gezichten. Naast Laura Gómez spelen Jesse Mensah, Ayla Satijn, Myrthe Huber, Valentijn Benard en Rick Paul van Mulligen een rol in ANNE+ seizoen 2. In iedere aflevering staat, naast de liefdes- en carrièreperikelen van Anne, een stel uit haar directe omgeving centraal.

ANNE+ is een initiatief van scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux. De serie is geproduceerd door Rachel van Bommel en Suzan de Swaan van Millstreet Films in samenwerking met Stichting Anne+. Het tweede seizoen wordt door Millstreet films geproduceerd in coproductie met BNNVARA.