22 dec Rebelse jongeren zorgen voor chantage en bedrog in Almeerse Zonnewijk

In het derde seizoen van de spannende dramaserie ‘Nieuwe Buren’ doet de jongere generatie, met onder meer de verleidelijke Fay (Abbey Hoes), van zich spreken. Haar interessante verschijning in de buurt blijft niet lang onopgemerkt. Met haar ouders Milo (Tibor Lukács) en Anouk (Fockeline Ouwerkerk) neemt zij haar intrek in de wijk, waar ook Luc (Tobias Kersloot) en Raf (Tonko Bossen) nieuw zijn. ‘Nieuwe Buren’ is vanaf vrijdag 2 maart exclusief terug bij Videoland. Na de confrontatie met Steef (Thijs Römer) in seizoen twee, pakken Eva (Bracha van Doesburgh) en Peter (Daan Schuurmans) hun leven in de Zonnewijk samen weer op. Ze vormen nu eindelijk een compleet gezin met de kleine Roos. Haar officiële adoptie is in gang gezet en het ziet er positief uit. Niets lijkt hun geluk nog in de weg te staan. Totdat de nieuwe buren Milo en Anouk hun intrek nemen in de wijk. Zij schijnen meer te weten over de biologische ouders van Roosje. Hun zeventienjarige dochter Fay vindt hun nieuwe omgeving aanvankelijk maar saai en burgerlijk. Al snel ontdekt ze echter dat deze wijk niet zo onschuldig is als ze lijkt …
Dit seizoen zien we naast Eva en Peter ook Lilly (Anneke Blok) en Carl (Leopold Witte) terug. Nieuw aan de cast toegevoegd zijn Ian (Raymond Thiry) en Wilma (Beppie Melissen).

Real-life-liefdeskoppels 
Dit wordt het derde seizoen voor acteurskoppel Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans. Abbey Hoes en Tobias Kersloot zijn dit seizoen als acteurskoppel toegevoegd. In seizoen twee zagen we Karina Smulders en Fedja van Huêt. De dramaserie ‘Nieuwe Buren’ is spannend, sensueel en spraakmakend.

Productie, regie en scenario
Het derde seizoen van ‘Nieuwe Buren’ telt tien afleveringen en wordt geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films. De regie is in handen van Bobby Boermans en André van Duren. Seizoen 3 is gebaseerd op een origineel scenario van Karin van der Meer (hoofdschrijver), Dorien Goertzen, Marnie Blok en Susan Stam.