24 nov SOOF 2 BREEKT RECORD LADIES NIGHT

Twee weken voor de officiële release breekt het langverwachte vervolg op SOOF al haar eerste record. Alle 127 deelnemende bioscopen zijn nagenoeg uitverkocht voor de Ladies Night van woensdag 30 november. Met al ruim 75.000 verkochte kaarten breekt SOOF 2 het dagrecord van de Ladies Night van een Nederlandse film. Gooische Vrouwen 2 was recordhouder met 72.000 verkochte kaarten op één dag.
  
SOOF 2 beleeft aanstaande maandag haar rode loper première in het DeLaMar Theater en draait vanaf 8 december in 130 bioscopen.

 
Over de film:
Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing lijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?