27 sep Uitbreiding van team Millstreet Films

Met ingang van 1 oktober vervangt Ivo Siebum, nu nog werkzaam als producer Drama en Documentaire bij de NTR, Suzan de Swaan en zal zich als Junior Producent op Nieuw Talent gaan richten binnen Millstreet. Per half januari maakt Ellen Hoffmann de overstap van het Filmfonds naar Millstreet Films als Hoofd Productie en Ontwikkeling.

 

Afgelopen maand begon Maaike Meeuwsen als legal council en starte Kiki Wesselink als Marketing en PR Manager. Laura Palthe maakt van publiciteit de stap naar de internationale exploitatie van Millstreet Films producties. Eerder dit jaar kwam Sofie Vlasveld in dienst als Postproductie Supervisor, Catelijn Bosch begon als Finance Director en Quincy Jalink als Financieel Medewerker.

Productiemaatschappij Millstreet Films is opgericht door Rachel van Bommel in 2010 en maakt hoogwaardige films en dramaseries vanuit een hedendaags vrouwelijk perspectief voor een breed publiek, met een sterke vrouwelijke hoofdrol of vrouwelijke filmmakers. Recente producties zijn onder andere SOOF 3, ALLES OP TAFEL en ANNE+.